AVOIMIA TYÖPAIKKOJA

Sinäkin voit suunnittelutyölläsi vaikuttaa tulevaisuutemme ympäristöön!

 

Etsitkö jotain uutta ja haastavaakin työurallesi tai ensimmäistä työpaikkaasi yrityksessä, jossa on monia mahdollisuuksia. Jos olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut, oma-aloitteinen tiimityöntekijä ja tunnet suurta kiinnostusta, intohimoa tekniikkaan, tutustu TSP Engineering Oy:n tarjoamiin suunnittelupalveluihin. Tutustumalla näihin yhtiömme kotisivuilla, voit löytää oman alasi ja osaamisesi mukaan kiinnostavan ja uuden työn itsellesi. Asioilla, joita suunnittelemme ja joiden puolesta teemme töitä, on merkitystä.

 

Olet sitten kokenut ammattilainen tai urasi alkuvaiheessa, me voimme tarjota sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja olla mukana teollisuutta palvelevissa suunnittelutehtävissä, jotka haastavat ja kehittävät osaamistasi. Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme lisää energisiä ja innostuneita ihmisiä. Ihmiset ovat tärkein voimavara työssämme.

 

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja se, että he voivat fyysisesti, henkisesti ja sosiaalisesti hyvin. Työstä ja urasta puhuttaessa se tarkoittaa tasapainoista elämäntapaa. Yhtiömme strategiaan kuuluu pitää hyvää huolta henkilökunnasta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, joustavat työ- ja loma-aikajärjestelyt sekä mukavat työkaverit.

 

Vastuullisena työnantajana kiinnitämme huomiota henkilöstön turvallisuuteen, kehitykseen ja hyvinvointiin.

 

Laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info@tspe.fi.

 

Hakemuksesi saavuttua, otamme yhteyttä mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja antavat:

Petteri Akkanen p. 0400 655 286

Seppo Hynnä p. 040 708 4960

 


Tule kanssamme tekemään asiakkaidemme toiveiden mukaisia uusia ja uudistettavia kohteita teollisuudessa.

 

Kaikkien suunnittelualojen osaajat kiinnostavat meitä. Tämänhetkinen suunnittelijoiden tarve on erityisesti näillä alueilla:

  • Automaatiosuunnittelija

  • Prosessisuunnittelija

  • Turvallisuussuunnittelija

  • 3D-suunnittelija

Minttonintie 4 A
45700 Kuusankoski

ENGINEERING OY

+358 29 1700 404
info@tspe.fi

© 2020 by TSP Engineering Oy